Hoppa till sidans innehåll

Allmän information till MotionsgruppernaInformation


Allmän information till Vuxengrupperna


Hej och välkommen till Sollefteå Skidor 2014/2015 !

 

Ledare för motionsgruppen:

Anneli Solin och Daniel Persson

 

Träningstider:

Alla träningsgrupper tränar på tisdagar kl 18. Under hösten tränar vi på Remsle skidstadion. Efter träningen bjuder klubben på smörgås och varm saft/kaffe i klubbstugan.

Det finns även möjlighet för Motionsgruppen att träna med D-gruppen (ungdomsgrupp) på torsdagar. Ni som vill kan även träna själva på torsdagar under skidsäsong och behöver då inte köpa kommunens skidkort för att åka på Hallstaberget då ni åker under ungdomsgruppernas träningstider.

Även i år är kommer vi att ha en fysträning inomhus i Nipanskolans gympasal på söndagar kl 18-19. Den vänder sig till båda ungdomsgrupper och vuxna.

 

Avgifter:

Du får testa 4 träningar innan ni betalar medlems- och träning/tävlingsavgift. Då ingår träning och fika på tisdagar. Du betalar en medlemsavgift på 150 kr för enskild medlem eller 300 kr för familjemedlemskap. Träningsavgiften är 300 kr per säsong. 

Avgifterna betalas till bg 212-9484

 

Registrera uppgifter:

För att vi ska veta vilka som är medlemmar vill vi att ni fyller i en medlemsblankett per familj (finns på träningarna). Medlemskapet gäller när medlems- och träningsavgiften är betald.

 

Utrustning:

Skidkläder (klubbdress) kommer det att gå att beställa i början av säsongen. Mer information om detta finns på hemsidan.

 

 

Hemsidan

På Sollefteå Skidors hemsida lägger vi regelbundet in information om det som händer. Under fliken Motion finner ni specifik information om varje träningsgrupp. Håll därför koll på hemsidan regelbundet.

 

Tävling

De skidtävlingar medlemmarna kan anmäla sig till finns under Tävlingskalendern på hemsidan. Ni anmäler er själva innan sista anmälningsdag. För vuxna gäller att ni kan anmäla er via hemsidan men ni betalar själva tävlingsavgiften till arrangören.

 

Övrigt

Det är jätteviktigt att ni håller koll på hemsidan regelbundet då det kan komma att läggas ut ny information och bli förändringar med kort varsel.

 

Har du frågor kan ni kontakta de ledare som finns i er träningsgrupp. Ansvarig för vuxengruppen är Anneli Solin (This is a mailto link tfn 070-632 59 25). För administrativa frågor kontakta Lotta Pahlin (This is a mailto link tfn 070-621 68 09)

Uppdaterad: 2015-09-21 12:44
Skribent: Anneli Solin

 

Medlemsagift

Enskild medlem 150:-
Familjemedlemskap 500:-
Tränings avgift mm t.o.m 8 år 300:-
Tränings avgift mm från 9 år och uppåt 800:-
Gäller perioden 1 Juli till 30 Juni

BG: 212-9484

Vid problem med inloggning
Mail: This is a mailto link
Mobil:070-2285082

Spåren och vädret på Hallstaberget 

 

Norrskog Logga

 
 
 Ica Kvantum logga (2)
sca
Textilia logga
 
trimtex
 
 
statkraft logga
 
  
 
 
Klövern Logga
 
 
FEKA
 
haglöf logga
 
 
 

Postadress:
Sollefteå Skidor IF - Skidor
LRF Konsult, Storgatan 106
88140 Sollefteå

Kontakt:
Tel: 070-3602405
E-post: This is a mailto link